Бариста-Початковець

Курс теоретичний і практичний для тих, хто мав справу з кавою і хоче зануритися трохи глибше.

Тривалість: 4 дні по 3 години.

Теоретична частина (два дні по 3 години):
  • Що таке кава? (рід, вид, різновиди (сорти))
  • Географія вирощування
  • Шлях кави від зерна до чашки (саджанці, кавове дерево, ягоди, збір ягід, обробка, сортування, зберігання)
  • Все про обсмажування та навіть трошки більше
  • Будова еспресо-машини та кавомолки для еспресо. Типи кавомашин та кавомолок
  • Класичний еспресо та капучино
Практична частина (два дні по 3 години):
  • Налаштування помолу для еспресо
  • Формування кавової таблетки та темперовка
  • Приготування класичного еспресо (рістрето, лунго, допіо)
  • Збивання молока
  • Вливання молока в чашку, класичний капучино

Вартість: 2500грн

email*

Новий пароль інструкція надіслано на ваш E-mail

Ім'я
E-mail*
Номер телефону
Пароль*

На ваш E-mail вислано посилання з підтвердженням реєстрації

Увійти через Facebook

Товар додано в кошик