Просунутий Бариста

Курс для тих, хто вже працює бариста, але хоче дізнатися як готуватися до Чемпіонатів і заварювати каву альтернативними методами.

Тривалість: 6 днів по 4 години.

Програма:
Теоретична частина (два дні по 4 години):
  • Що таке кава? (рід, вид, різновиди (сорти))
  • Географія вирощування
  • Шлях кави від зерна до чашки (саджанці, кавове дерево, ягоди, збір ягід, обробка, сортування, зберігання)
  • Все про обсмажування та навіть трошки більше
  • Будова еспресо-машини та кавомолки для еспресо. Типи кавомашин та кавомолок
  • Класичний еспресо та капучино
  • Альтернативні методи заварювання (різновиди, особливості)
  • Колесо смаків, проведення капінгу, основні кислоти кави
  • Поняття TDS та екстракції кави
Практична частина (чотири дні по 4 години):
  • Налаштування помолу для еспресо
  • Формування кавової таблетки та темперовка
  • Приготування класичного еспресо (рістрето, лунго, допіо)
  • Збивання молока
  • Вливання молока в чашку, класичний капучино
  • Приготування класичних напоїв (по-віденськи, мокачино, лате-макіато, макіато та ін.)
  • Приготування альтернативних методів заварювання

Вартість: 5000 грн

email*

Новий пароль інструкція надіслано на ваш E-mail

Ім'я
E-mail*
Номер телефону
Пароль*

На ваш E-mail вислано посилання з підтвердженням реєстрації

Увійти через Facebook

Товар додано в кошик